Bookmark and Share
  • Nederland Welkom!  Inloggen  |     Account aanmaken      
  • Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe beschermen we de privacy van uw persoonlijke gegevens. Dit geldt voor alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt bij het registreren bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van de collectie en van de aard van de dienst die u bij ons opvragen. Bijvoorbeeld, wanneer u een product uit deze website kopen wij kunnen gegevens zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie om uw aankopen van belang te verzamelen.

Zoals we zijn wettelijk verplicht om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven om het verzamelen van alle informatie die u bij ons terecht voor gebruik in overeenstemming met dit beleid voorzien, tenzij u ons vertellen anderszins.

Hoe verzamelen wij informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon hebben. We zullen geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer je de nodige velden invullen om een ​​transactie te vergemakkelijken via deze website.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens

We verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Voor producten die u bij ons besteld leveren
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website te zoeken.

Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is essentieel voor ons om te kunnen nauwkeurig te identificeren die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen ons helpen om een ​​profiel van wie is het gebruik van onze service en wat hun belangen zijn te ontwikkelen. Dit helpt ons bij het aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website aan te passen.

Onthulling van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de gegevens werden verzameld of voor verwante doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u te voorzien van een product dat u hebt gekocht. We gaan derdecontractanten om diensten voor ons, die de aannemer omgaan met persoonlijke informatie die wij gaat uitvoeren. Zo hebben we op dit moment bezig derdecontractanten naar:

1. Lever gekocht van deze website producten
2. Zorg voor elektronisch betalingsverkeer, creditcardrekening verwerking en aanverwante diensten

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We zullen veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die wij over u. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch worden opgeslagen op onze computer systeem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mailfilters Acto om al onze elektronische informatie te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit Privacybeleid wijzigen als onze business requirements of de wet verandert. Alle wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest actuele privacybeleid.


Copyright © 2018 www.julieannebonner.com. Powered by julieannebonner.com